Sport Event Soest

YES! Dit jaar gaat het Sport Event Soest wel door! In de eerste week van de zomervakantie zijn kinderen en jongeren van harte welkom om te spelen en te sporten op de Eng. Wist je dat op zondag 6 juni en zondag 4 juli het team ook al op de Eng staat om met kinderen en jongeren te sporten?! Deze maandelijkse sportmiddag begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Zorg er voor dat je op tijd bent! De sportweek zelf start op 19 juli en wordt op 23 juli feestelijk afgesloten met een Festival. Vorig jaar heeft corona roet in het eten gegooid, maar dit jaar pakt het team weer groots uit!

Ben je zes jaar of ouder dan kan je in elke middag van 14.00 tot 16.00 uur komen sporten op de Eng aan de Prins Bernardlaan. Ben je tussen de 13 en 25 jaar, dan staan er ’s avonds tussen 19.00 en 21.00 uur diverse activiteiten voor je op het programma.

SESTIVAL – Het enthousiaste jongerenteam zal een week lang gratis sport en spel aanbieden voor de kinderen en jeugd van Soest. Verder is er op vrijdag 23 juli van 14.00 tot 20.00 uur voor alle leeftijden het SESfestival, wat ook dit jaar weer groots wordt aangepakt. De sportweek wordt elk jaar feestelijk afgesloten met een gratis BBQ. Ook dit jaar is iedereen op vrijdag om 18.00 uur van harte welkom om samen dit festival af te sluiten.

SPORTEN – Sport en spel staan ook dit jaar centraal tijdens de sportweek. Wist je echter al dat op de eerste zondag van de maand het team ook op de Eng staat! Vanwege corona heeft dit stil gelegen, maar vanaf deze maand staat het team weer voor je klaar.

GELOOF – Het gratis evenement wordt voor de negende keer door de kerken in Soest aangeboden. Zij willen ervoor zorgen dat kinderen en jongeren die niet op vakantie zijn een gezellige week hebben. Naast sport en spel wordt er aandacht geschonken aan het geloof. Tijdens de pauzes delen de jongeren van het sportteam door middel van dramastukjes of een verhaal kort iets over hun geloof. Het Festival is dan ook een week vol activiteiten met inhoud!

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.sporteventsoest.nl en op de Facebookpagina.