Diaconaal Inloophuis Soest

Inloophuis heropent: zonnig terras en wandelen in de natuur

Nu de omstandigheden het steeds meer toelaten, staan de vrijwilligers van het Diaconaal Inloophuis te trappelen om u weer te verwelkomen. Kom een kopje koffie of thee drinken op het terras voor de Binnenhof. Of schrijf u in voor één van de wekelijkse wandelingen op de eerste zaterdag van de maand (vanaf juli). Dan trekken we een uur lang de gevarieerde natuur in die Soest rijk is.

U kunt daarbij altijd uw vriend(inn)en en buren uitnodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het Inloophuis wil een open plek zijn voor iedereen. Doordat we de activiteiten kosteloos aanbieden, hoeft geld bovendien geen drempel te zijn.

Komt één van die dagen u niet uit? Op andere dagen organiseert Zin in Soest mooie activiteiten op dezelfde locatie. Ga voor alle informatie naar www.inloophuissoest.nl

Vanaf 14 juni 2021 zijn dit de openingtijden

– maandag 13:00-16:00 uur

– vrijdag 10:00-13:00 uur

En elke eerste zaterdag van de maand (vanaf juli) een wandeling en eenvoudige lunch met soep en brood. Start: 10:00 uur.

‘De Binnenhof’, Veenbesstraat 2 in Soest

Bent u benieuwd naar de toekomstplannen van het Inloophuis? We zijn bezig met diverse plannen om ons als diaconaal gezicht van de kerk te ontwikkelen. De reacties op de 280 maaltijden, die we een paar maanden geleden hebben uitgedeeld, hebben dit verlangen alleen nog maar aangewakkerd. Er is veel mooi werk te doen. U kunt daarom in de loop van augustus/september meer informatie verwachten!

Behoefte aan zinvol vrijwilligerswerk? E-mail voor meer informatie naar info@inloophuissoest.nl en neem een kijkje op de website.