Predikant gevonden!

Jan Willem Sonneveld heeft ons laten weten dat hij het beroep dat onze gemeente op hem heeft uitgebracht om in de vacature van predikant te voorzien heeft aangenomen!
We zijn dankbaar voor dit mooie bericht en kijken uit naar zijn komst!

 

Jan Willem: Het is mijn verlangen om mensen bij Jezus te brengen. Jezus wijst zichzelf aan als de weg naar de Vader. lk zie het als de belangrijkste taak van een predikant om de mensen voor te gaan in het zich telkens weer overgeven aan de onvoorwaardelijke liefde van God en Jezus’ verlossingswerk. In die zin zie ik mezelf als een gezant van Christus om namens Hem mensen op te roepen zich met God te laten verzoenen.

Lees meer over Jan Willem Sonneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *