Een warm welkom voor gasten, wel reserveren!

Wij heten u van harte welkom als gast bij onze kerkdiensten.

Wel is het in verband met het Corona virus noodzakelijk te reserveren.
Dit kunt u doen door een mail te sturen naar reservering@soest-baarn.gkv.nl.
Graag vermelden om welke datum en hoeveel personen het gaat.
U krijgt dan een reactie terug of er nog plek is, vandaar dat we u vragen zich bij voorkeur voor vrijdagavond aan te melden.

We zijn de gemeente van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt in Soest, Baarn en omgeving.
Onze gemeente is een kleine gastvrije gemeente met ongeveer 160 leden.

Elke zondag komen we samen in ons kerkgebouw Schuilplaats om God en elkaar te ontmoeten.
Wilt u een kerkdienst meemaken? U bent iedere zondag van harte welkom om 10.00 en 17.00 uur.
Kijk in de agenda wanneer er diensten zijn. U kunt ook meeluisteren of meekijken.

Als christenen zijn we dankbaar voor alles wat we krijgen. We delen daar ook graag van uit. Kijk eens bij Activiteiten wat wij als gemeente allemaal doen.

Wilt u eens vrijblijvend met iemand praten dan kunt u bijvoorbeeld eens langskomen op een van de inloopochtenden. Neem gerust contact op.